1 Şubat 2016 Pazartesi

BAHÇEMDE YEŞEREN UMUTLAR


   Küçük Mucizeler Dükkanı ile başlayan serinin 3. kitabı Bahçemde Yeşeren Umutlar genel olarak diğer ilk iki kitaptan bağımsız.Kitabın sonunda yazar hikayeyi diğer iki kitapla birleştirmiş.
   Suzannah Nelson, evli ve 2 çocuklu, ellili yaşlarında bir kadın. Babası 6 ay kadar önce vefat ettiğinden beri rüyalarında devamlı olarak eski sevgilisi Jake’i görüyor. Hakim olan babası George Leary, katı bir adam. Onlar daha gençken Jake ve Suzannah’ın ilişkisini onaylamadığından, Suzannah babasına çok kızgın. Babası vefat etmiş olsa da yaşadıklarını unutamıyor ve ona hala kızgın. 
    Suzannah, Jake’i rüyalarında görmekten oldukça rahatsız olsa da bunun bir anlamı olduğunu düşünüyor. Çünkü Jake, ona hiçbir şey söylemeden çekip gitmiş, ardından birkaç mektup yazmış sonra onların da arkası kesilmiştir.Bu sırada annesinin bir komşusu onu arıyor ve annesinin iyi olmadığından haberdar ediyor. Böylece Suzannah hem annesinin durumunu öğrenmek, ona yardım etmek, onu bir bakımevine yerleştirmek için hem de gitmişken Jake hakkında bir şeyler öğrenip ona neden diye sormak için büyüdüğü kasabaya doğru yola çıkıyor...
   Suzannah Nelson'un geçmişini araştırdığı bu hikayeyi , Debbıe Macomber yumuşuk uslubu ile romantik bir şekilde anlatmış.Yazar bu kitabında da okuyucu asla yormuyor.Rahatlıkla okuyup , keyif alabileceğiniz bir roman.

iyi okumalar...
renklimelodi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder