15 Şubat 2016 Pazartesi

SENDEN SONRA

Yazarı:Emily HOPE
Sayfa Sayısı:255

 Kitap Simon'a yazılmış duygusal bir mektupla başlıyor.Kitabın ortalarına kadar Simon kimdir çözemedim.  Kitabın kahramanı Debbi zor bir hayat tanımını dibine kadar hak eden şeyleri yaşamaktadır. Kitapta Debbi'nin hikayesi geçmiş ve günümüzle dönüşümlü olarak ileriyor.

  Bu güçlü kadınla tanışıp, kadın olmanın güçlüğü üzerine düşünüp,umudunuzu kaybetmemenin gerekliliğini hatırlamak istiyorsanız okumanızı tavsiye ederim.
  ...Söyleyeceğim hiç bir şeyin anlamı olmadığını biliyorum. Yaşamda böyle değil mi zaten ?Sürekli bir şeylerin değiştiğini görmeyi bekliyoruz, her şey değişiyormuş gibi görünüyor ama aslında hiç bir şeyin değişmediğini fark ediyoruz...

,,,Bizi gerçekten biz yapan nedir? Yaşamayı tercih ettiklerimiz mi,ardımızda bıraktıklarımız mı?Yaşadığımız anlar mı, yoksa geride bırakmaya çalıştıklarımızın acısı mı?...

Akıcı kurgu, karakterler, hikaye,birden fazla kullanılan zaman ama kesinlikle kafa karıştırmayan sade ve güzel bir üslubu var?

Peki Simon kim mi ? Öğrendiğim de hem şaşırdım hemde  çok üzüldüm , gerçekten şahsına mektuplar yazılası. Okuyup Simon'un kim olduğunu öğrenmeye değer :)

Kitap tasarımı da harika, kırıştırmadan okunası :)

keyifli okumalar...
renklimelodi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder